Minimalna vrednost porudžbine
Minimalna vrednost porudžbine

Pravna lica:  8400 RSD
Fizička lica:     500 RSD

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 24000 RSD
Fizička lica: preko 3000 RSD

Napomena za pravna lica: Da biste videli veleprodajne cene, potrebno je da se prijavite na sajt kao pravno lice
Vesti
15.11.2017.

Alat za keramičare

Kofa za keramičare

Kofa specijalno dizajnirana za keramičare, namenjena za ispiranje sunđera za čišćenje pločica. Prilikom fugovanja, neophodno je često i temeljno ispiranje sunđer perdaške sa kojom se radi a ova kofa predstavlja profesionalni alat koji olakšava i ubrzava ovaj posao. Tri valjka pod nagibom urađena prema zahtevima profesionalaca - za ceđenje sunđera, možete ih ukloniti ukoliko vam je potrebna samo kofa. Na samoj kofi imate dodatne točkiće kako biste je lakše vukli, možete ih i skinuti ako vam nisu potrebni. Obično je problem kada perdašku ostvite u kofi, one kvalitetnije sa čvrstim i debljim sunđerom padnu na dno pa pokupe svu prljavštinu, zato ovde imate mrežicu da i ako padne perdaška na dno, pašće na mrežicu koja će je odvojiti od taloga. Dimenzija: 51 x 26 x 26cm.

 

Perdaška sunđer - segmentni 30mm

Sunđer za keramičare namenjen ispiranju pločica pri fugovanju. Velika površina ovakvog alata u poređenju sa priručnim (improvizovanim) sunđerima ubrzava posao fugovanja. Anatomska drška olakšava proces i štiti ruke od kontakta sa iritirajućim lepkom za pločice i masom za fugovanje. Kvalitetan, visokoupijajući sunđer izrađen od segmenata obezbeđuje brže i bolje odvođenje viška materijala sa pločica. Dimenzija: 28 x 14cm.

 

Gleterica za fugovanje – profi
Alat za nanošenje materijala za fugovanje. Prema iskustvima i savetima mnogih keramičara popularni fugač je dobio novi oblik, anatomska drška, kvalitetna guma, različita zaobljenja uglova. Dimenzija: 24 x 9,5cm.

Sačuvano u omiljne
Kofe i kante KK20L
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.225,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Perdaške PSSG30
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
855,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
760,00 RSD
Trenutno nema komentara