Minimalna vrednost porudžbine
Minimalna vrednost porudžbine

Pravna lica:  8400 RSD
Fizička lica:     400 RSD

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 14400 RSD
Fizička lica: preko 3000 RSD

Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Pravnim licima će po završetku obrade biti prosleđena profaktura, dok će kod porudžbina fizičkih lica ista biti prosleđena na pakovanje i isporuku putem kurirske službe.

Uobičajeni rok isporuke je 1 radni dan a najviše 30 dana shodno Zakonu, za sve artikle iz našeg asortimana.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Beorol), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da li postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na broj 060 340 6124 ili putem e-mail-a reklamacije@beorol.rs. Ukoliko na pošiljci ne postoje vidljiva oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na broj telefona koga ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

 

Cena isporuke za fizička lica

Minimalni iznos za poručivanje iznosi 400 RSD, a cena isporuke iznosi 260 RSD. Za iznose porudžbine preko 3.000 RSD, isporuka na kućnu adresu kupca je besplatna.

 

Cena isporuke za pravna lica

Minimalni iznos za poručivanje iznosi 7.000 RSD bez PDV-a odnosno 8.400 sa uračunatim PDV-om, a cena isporuke iznosi 720 RSD (sa PDV-om). Za iznose porudžbine preko 14.400 RSD (sa PDV-om), isporuka na adresu kupca je besplatna.

 

*NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.