Minimalna vrednost porudžbine
Minimalna vrednost porudžbine

Pravna lica:  8400 RSD
Fizička lica:     500 RSD

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 8400 RSD
Fizička lica: preko 3000 RSD

Napomena za pravna lica: Da biste videli veleprodajne cene, potrebno je da se prijavite na sajt kao pravno lice

Beorol program lojalnosti

Beorol program lojalnosti

Beorol programom lojalnosti, nagrađujemo sve naše verne kupce. Kupovinom preko internet prodavnice www.beorol.rs, ostvarujete mogućnost na dodatne popuste.

 

Zašto biti u sistemu Beorol programa lojalnosti?

- Zato što su Vam na raspolaganju popusti od 3%, 5%, 7% i 10%.

- Zato što u zavisnosti od ostvarnih kupovina, ostvarujete prelazak na viši nivo i samim tim veće popuste.

- Zato što ostvarujete pravo popusta do isteka prve polovine članstva (6 meseci) kao i pravo da to bude najmanji popust istog nivoa za sledeći period članstva.

 

Koje su pogodnosti našeg programa lojalnosti?

  • Popust se odnosi na svaku sledeću kupovinu, od trenutka pristupanja. Popust važi za artikle sa redovnom cenom kao i artikle na akciji.
  • U zavisnosti od ostvarenog nivoa, možete ostvariti dodatne popuste prilikom kupovine.

 

 Skala sa nivoima na osnovu koje se utvrđuje visina popusta:

 

Nivo 

Status  

Minimalni iznos ukupne kupovine

Ostvaren popust

I Bronze 10.000,00 3%
II Silver 20.000,00 5%
III Gold 50.000,00 7%
IV Platinum  100.000,00 10%

 

Beorol zadržava pravo izmene tabele sa minimalnim iznosima na osnovu kojih se utvrđuje visina popusta. U slučaju da do takvih izmena dođe, korisnici će o istima biti obavešteni na internet adresi www.beorol.rs.

 

Uslovi za dobijanje statusa:

1. Od trenutka učlanjenja u program lojalnosti, potrebno je da napravite jednu ili više kupovina, u ukupnoj vrednosti prema tabeli. Kada ostvarite potreban nivo, dobićete poruku na e-mail da ste dobili određeni status. Od tog trenutka, uz svaku narednu kupovinu dobijate određeni popust, koga možete koristiti tokom narednog obračunskog perioda.

2. Period važenja statusa je 6 meseci, u kome trebate da obavite jednu ili više kupovina ukupne vrednosti prema odobrenom statusu (npr, ukoliko dobijete Bronze status, ukupna minimalna kupovina treba da bude najmanje 10.000,00 dinara).

3. Ukoliko u bilo kom periodu od narednih 6 meseci, napravite kupovinu iznosa potrebnog za prelazak na sledeći nivo, automatski će Vam biti odobren novi status, a shodno tome i novi rabat. Kupovina koju je član obavio u toku jednog dana biće evidentirana u sistemu sledećeg dana, odnasno nakon sinhronizacije podataka u sistemu a najkasnije u roku od 24 časa. To znači da ukoliko ste u jednom danu obavili kupovinu i na osnovu nje stekli pravo da pređete na viši nivo, sa većim popustom, to će vam biti moguće tek narednog dana, u roku od 24 časa.

4. Ukoliko u roku od 6 meseci ne napravite niti jednu kupovinu ili zbir svih Vaših kupovina ne pređe neophodan nivo shodno odobrenom statusu, automatski se spuštate na niži nivo a samim tim i niži popust.

 

Primer za popust:

Ukoliko ste od momenta pristupa programu lojalnosti, ostvarili više kupovina u ukupnom iznosu od 10.000 RSD, ostvarujete popust od 3%, u trajanju od 6 meseci na sve naredne kupovine. Dodatnom kupovinom od preko 10.000 RSD, ostvarujete prelazak u viši nivo sa popustom od 5% za naredne kupovine, a koji će vam važiti za period od narednih 6 meseci. Najveći mogući popust koji može da ostvarite je 10%.

 

Kako se prijaviti za program lojalnosti?

Prijavu za program lojalnosti, nakon registrovanja svog naloga, možete izvršiti u opciji Moj nalog, klikom na Pristupi programu lojalnosti.

 

Gde da proverite trenutni nivo/status?

Proveru nivoa može proveriti na sajtu www.beorol.rs nakon što se ulogujete i kliknete na Moj nalog, a zatim sa leve strane kliknete na Program lojalnosti, gde ćete videti visinu trenutnog popusta sa kojim raspolažete prilikom svake naredne kupovine.

Pristupanjem „Beorol programu lojalnosti“, postali ste saglasni sa uslovima i pristali da primate promotivne i informativne mailove i poruke, kao i da se Vaši podaci čuvaju u Beorol bazi.

Kao član „Beorol programa lojalnosti“, u svim promotivnim porukama koje primate, imate mogućnost da se odjavite i opozovete Vašu saglasnost. Beorol d.o.o. će podatke koje ste naveli kao korisnik Beorol programa lojalnosti“ koristiti u svrhu informisanja potrošača i slanja promotivnih materijala, kao i davanje dodatnih pogodnosti.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Napomena: 

Program lojalnosti važi samo za fizička lica.

Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati putem e-maila beorolshop@beorol.rs ili putem telefona 060 340 6153 (8-16h radnim danima).

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""