Minimalna vrednost porudžbine
Minimalna vrednost porudžbine

Pravna lica:  8400 RSD
Fizička lica:     500 RSD

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 8400 RSD
Fizička lica: preko 3000 RSD

Napomena za pravna lica: Da biste videli veleprodajne cene, potrebno je da se prijavite na sajt kao pravno lice
Vesti
10.09.2018.

Prskalice za voće

 

Prskalice 6 i 8 lit

Baštenske prskalice za voće i povrće izrađene su od plastike visokog kvaliteta otporne na sve herbicide i insekticide. Lagane su i jednostavne za upotrebu. Idealne su za prskanje vode, herbicida, pesticida i dr. Mogu se koristiti za čišćenje prskanjem od detedženata ili prezervativa bez solvenata.

Imaju podesivu prskalicu, ON-OFF prekidač sa opcijom zaključavanja, veoma robusnu i jaku konekciju za crevo kao i osigurač za otpuštanje pritiska. Poseduju  zamenjivu nerđajuću polietilensku pumpu i levak velikog prečnika za lakše sipanje tečnosti.

 

Leđna prskalica 12 lit

Baštenska leđna prskalica za voće i povrće izrađena je od plastike visokog kvaliteta otporne na sve herbicide i insekticide. Lagana je i jednostavna za upotrebu, idealna je za prskanje vode, herbicida, pesticida i dr. Može se koristiti za čišćenje prskanjem od detedženata ili prezervativa bez solvenata.

Poseduje visokootpornu komoru za pritisak sa velikim kapacitetom.

Otvor za punjenje je velikog prečnika sa poklopcem protiv kapanja. Mogu se prilagoditi za upotrebu levom i desnom rukom jednostavnim prebacivanjem ručice za pumpu. 
Pakovanje sadrži prskalicu sa 4 rupe, tuš prskalicu, konusnu prskalicu i dvostruku konusnu prskalicu.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara