Minimalna vrednost porudžbine
Minimalna vrednost porudžbine

Pravna lica:  8400 RSD
Fizička lica:    500 RSD

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 8400 RSD
Fizička lica: preko 3000 RSD

Napomena za pravna lica: Da biste videli veleprodajne cene, potrebno je da se prijavite na sajt kao pravno lice

Proizvodnja četki

KAKO SE PRAVI NAJPRODAVANIJA ČETKA NA TRŽIŠTU

Pogledajte kako izgleda proces proizvodnje Beorol ekonomik četke.

ŠTA ČINI DOBRU ČETKU?

Za većinu ljudi četka je četka, i oni ne vide razliku u tome da li će dati manje ili više para za četku. Međutim činjenica je da je dobro napravljena četka precizan alat koji čini razliku u kvalitetu, brzini, naporu i iznad svega u završnom izgledu tretiranja površine

BEOROL JE VODEĆI PROIZVOĐAČ ČETKI NA TRŽIŠTU JUGOISTOČNE EVROPE

Četke su neizbežan alat za svakog molera i majstora koji radi sa bojama i farbama. Radi zadovoljenja svih potreba majstora, Beorol proizvodi četke različitih radnih karakteristika. Razvili smo sistem korišćenja i kombinovanja najkvalitetnijih repromaterijala iz celog sveta.

 

 

  • Dlaka koju koristimo je među najkvalitetnijima na svetu. U zavisnosti za koji je nanos namenjena, koristimo prirodnu i veštačku dlaku kao i njihove kombinacije, u različitim dužinama i različitim karakteristikama vrhova (Top 60 označava da 60% dlake ima istu maksimalnu dužinu, a Top 90 označava da 90 % dlake ima istu maksimalnu dužinu dlake)
  • Ručka Beorol četke je ergonomična, lepo leži u ruci i ne umara majstora. Proizvode se u različitim oblicima, dimenzijama i materijalima (drvo i PVC). Vezuje se za ostali deo četke lepljenjem i zakucavanjem.
  • Lim četke ima ulogu da obezbedi konačnu formu dlake i obezbedi čvrstu vezu svih elemenata u jednu kompaktnu celinu. Lim je proizveden od profilisanog pocinkovanog čelika, radi njegove dugovečnosti.
  • Spejser je najmanji deo četke sa velikim zadatkom. Njegove uloge su da: armira dlaku u svom korenu, obezbedi čvršću vezu i oslonac dlake sa ostatkom četke; optimizuje radne karakteristike četke, u odnosu na količinu dlake.
  • Beorol spejser se proizvodi od PVC-a, tako da ne postoji mogućnost da upije boju sa kojom majstor radi, što obezbeđuje da veza lepak-dlaka-spacer-lim bude stabilna. Ukoliko bi spejser bio drveni, upijanjem boje bi bubrio i dodatno optreretio pomenuti spoj. Druga velika prednost PVC spejsera je da ne ispušta boju od predhodnog bojenja, tako da ne može doći do greške i neželjene promene boje sa kojom se radi.
  • Lepak obezbeđuje stabilnu i dugotrajnu vezu dlaka-spejser-lim. U tu svrhu, koristimo poliesterske i epoxidne lepkove.
string(0) ""
string(0) ""