Minimalna vrednost porudžbine

Pravna lica:  8400 RSD
Fizička lica:    500 RSD

Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: preko 8400 RSD
Fizička lica: preko 3000 RSD

Napomena za pravna lica: Da biste videli veleprodajne cene, potrebno je da se prijavite na sajt kao pravno lice
Zaštitne Combo patike

Zaštitne patike duboke S1 stepena zaštite. Gornjište je izrađeno od kvalitetnih  sintetičkih materijala, a đon od poliuretana.

Kompozitna zaštitna kapa obezbeđuje zaštitu prstiju uz maksimalno smanjenje mase cipele.

Patike odlikuje antistatik đon otporan na ulje i umetak za apsorbovanje udara u peti. Izrađene su u skladu sa EN ISO 20345 standardom.

Valjak Hobby 23cm ø8

Valjak Hobby za univerzalno farbanje ravnih površina poludisperzivnim i disperzivnim bojama. Dužina vlakna je 16mm, prečnik 45mm, širina 23cm. Izrađuje se kao termofuzioni valjak.

Testera građevinska 70cm

Ručni alat koji može seći lakše građevinske elemente koristeći jaku konstrukciju i kvalitetne zube. List je izrađen od visokokvalitetnog manganskog čelika sa zubima od tvrdog metala visine 15mm. Drška je izrađena od kombinacije metala, plastike i TPR.

Ger abs sa testerom 30cm

Ger ABS sa testerom 30 cm se koristi za sečenje drvenih lajsni (gerovanje). Izrada drške omogućava udobnost i kontrolu pri rezanju. Zubi su indukciono kaljeni i ojačani. Zubi testere su trostruko izvedeni. Nije potrebno ponovno oštrenje. Testera seče 50% brže u odnosu na standardne testere. Šablon sa mernom ivicom, izrađen je od ABS materijala i poseduje odlična mehanička svojstva.

Libela profesional 80cm

Libela profesional 80cm je izrađena od visoko kvalitetnog aluminijuma. Sadrži osu visoke preciznosti i rebrastu gaznu površinu za nivelisanje grejnih i vodovodnih cevi. Spoljašnja površina je zakrivljena sa ergonomskim dizajnom i povećanom čvrstinom. Gumirani rukohvati i gumeni blokovi štite libelu od mehaničkih oštećenja.

Maska za zavarivanje, naglavna

Zaštitna maska za zaštitu pri zavarivačkim radovima. Široko vidno polje i ram za glavu omogućavaju udoban rad slobodnim rukama. Izrađena u skladu sa SRPS EN 175:2008.

Klešta kombinovana 7"

Kombinovana klešta široke primene. Napravljena od kvalitetnog čelika. Rukohvat obložen gumiranom oblogom, ergonomskog oblika.

Odvijač sprej HD-40 400ml

Odvijač sprej HD-40 400ml je lubrikant za podmazivanje pod pritiskom. Primena: za podmazivanje delova automobila, mašina, opruga, kućnih aparata i dugotrajnu zaštitu od rđe, eliminaciju vlage na metalnim površinama i električnim kontaktima.

Klešta za pločice

Klešta za pravolinijsko i krivolinijsko sečenje i lomljenje keramičkih pločica.

Čekić mašinski hrast drška 300gr

Čekić 300gr mašinski, iskovan od ugljeničnog čelika, sa hrastovom drškom.

Ugaoni lenjir profesional 35cm

Ugaoni lenjir (vinkl), omogućava međusobno pozicioniranje dva elementa pod pravim uglom. Za lakši rad, kraća strana ugaonika je podignuta. Duža strana je izbaždarena u metričkim i colovnim jedinicama. Dimenzija 350 x 153mm.

Makaze za živu ogradu

Makaze sa sečivima izrađenim od kvalitetnog čelika, povećane žilavosti i površinske tvrdoće, radi produžene oštrine i lakoće korišćenja.

Zaštitne Combo patike
Valjak Hobby 23cm ø8
Testera građevinska 70cm
Ger abs sa testerom 30cm
Libela profesional 80cm
Maska za zavarivanje, naglavna
Klešta kombinovana 7
Odvijač sprej HD-40 400ml
Klešta za pločice
Čekić mašinski hrast drška 300gr
Ugaoni lenjir profesional 35cm
Makaze za živu ogradu
string(0) ""