Lokacija
SRBrs

Proizvodnja cetki

KAKO SE PRAVI NAJPRODAVANIJA ČETKA NA TRŽIŠTU

Pogledajte kako izgleda proces proizvodnje Beorol ekonomik četke.

ŠTA ČINI DOBRU ČETKU?

Za većinu ljudi četka je četka, i oni ne vide razliku u tome da li će dati manje ili više para za četku. Međutim činjenica je da je dobro napravljena četka precizan alat koji čini razliku u kvalitetu, brzini, naporu i iznad svega u završnom izgledu tretiranja površine

BEOROL JE VODEĆI PROIZVOĐAČ ČETKI NA TRŽIŠTU JUGOISTOČNE EVROPE

Četke su neizbežan alat za svakog molera i majstora koji radi sa bojama i farbama. Radi zadovoljenja svih potreba majstora, Beorol proizvodi četke različitih radnih karakteristika. Razvili smo sistem korišćenja i kombinovanja najkvalitetnijih repromaterijala iz celog sveta.

 

KAPACITET ČETKE

Ako uzmemo nekoliko četki istih dimenzija ali sa različitom dlakom odnos površine koju bismo mogli da prefarbamo jednim umakanjem u boju bi izgledao ovako: 20x20cm TOP60, 30x30cm TOP90, 50x50cm AKRIL, 70x70cm DUPON

Nanos boje OBJAŠNJENJE:

Na mestu gde se vrh dlake račva, odnosno cveta, zadržava se najveća količina boje. Što je vrh četke mekši, to znači da je dlaka više rascvetana, a nanos boje je duži i finiji.

 

 

  1. Dlaka koju koristimo je među najkvalitetnijima na svetu. U zavisnosti za koji je nanos namenjena, koristimo prirodnu i veštačku dlaku kao i njihove kombinacije, u različitim dužinama i različitim karakteristikama vrhova (Top 60 označava da 60% dlake ima istu maksimalnu dužinu, a Top 90 označava da 90 % dlake ima istu maksimalnu dužinu dlake)
  2. Ručka Beorol četke je ergonomična, lepo leži u ruci i ne umara majstora. Proizvode se u različitim oblicima, dimenzijama i materijalima (drvo i PVC). Vezuje se za ostali deo četke lepljenjem i zakucavanjem.
  3. Lim četke ima ulogu da obezbedi konačnu formu dlake i obezbedi čvrstu vezu svih elemenata u jednu kompaktnu celinu. Lim je proizveden od profilisanog pocinkovanog čelika, radi njegove dugovečnosti.
  1. Spejser je najmanji deo četke sa velikim zadatkom. Njegove uloge su da: • armira dlaku u svom korenu, obezbedi čvršću vezu i oslonac dlake sa ostatkom četke. • optimizuje radne karakteristike četke, u odnosu na količinu dlake.
  2. Beorol spejser se proizvodi od PVC-a, tako da ne postoji mogućnost da upije boju sa kojom majstor radi, što obezbeđuje da veza lepak-dlaka-spacer-lim bude stabilna. Ukoliko bi spejser bio drveni, upijanjem boje bi bubrio i dodatno optreretio pomenuti spoj. Druga velika prednost PVC spejsera je da ne ispušta boju od predhodnog bojenja, tako da ne može doći do greške i neželjene promene boje sa kojom se radi.
  3. Lepak obezbeđuje stabilnu i dugotrajnu vezu dlaka-spejser-lim. U tu svrhu, koristimo poliesterske i epoxidne lepkove.