БЕОРОЛ ДУБАИ

Нов член на тимот Беорол Middle East Фарид од Пкистан Поздрав од Дубаи!

Twitter

Pozdrav iz Berana :) Dina S - Crna Gora https://t.co/8wJjkUEsMr Beorol Montenegro https://t.co/26kBDRhn1y
About 4 hours ago
!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! KARTON ZA ZAŠTITU PODOVA DVOSLOJNI 15m Zaštita podova kod građevinski https://t.co/tTSjsc6WGM
Четврток, 18 Јануари 2018 10:20

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај