НОВО ОД БЕОРОЛ - Врвен италијански количка

Врвен квалитет и добра цена!
Погледнете во специјализирани продавници.

Twitter

!! NEŠTO SUPER NOVO IZ BEOROLA !! Univerzalni SUPER tečni i gel lepkovi. https://t.co/IUutTs4yRv Beorol Lepak… https://t.co/jEdMLWfG8A
About 12 hours ago
Majstorska torta! Hvala Tanja na ovom umetničkom delu :) Beorol https://t.co/pxNt1uOUNU
Понеделник, 16 Октомври 2017 06:59

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај