Proizvodnja traka

Beorol kao vodeći proizvođač molerskog alata i pratećih materijala u regionu ima veliki izbor različitih tipova traka. Posedujemo desetak mašina koje se koriste u procesu premotavanja, sečenja, etiketiranja i pakovanja traka.
Bavimo se proizvodnjom samolepljivih traka već 15 godina. Posedujemo desetak mašina koje se koriste u procesu premotavanja, sečenja, etiketiranja i pakovanja traka. Asortiman proizvoda obuhvata približno sto artikala i sačinjavaju ga krep trake, ambalažne, obostrano lepljive trake, izolir, kancelarijske, kao i više vrsta traka za specijalne namene. Opremljenost savremenim mašinama za proizvodnju samolepljivih traka nam omogućava da odgovorimo različitim potrebama kupaca u pogledu dužina i širina finalnih proizvoda, kao I brendiranja proizvoda u skladu sa zahtevima kupaca. Takođe posedujemo više vrsta mašina za pakovanje traka, tako da smo u mogućnosti da proizvode pakujemo grupno ili pojedinačno.
Posebno ističemo da jedini u regionu posedujemo mašinu za takozvani harmonika sistem pakovanja koji se primenjuje kod krep traka, a koji je inače standardan način pakovanja u velikim svetskim fabrikama. Glavna delatnost je proizvodnja krep traka u čemu smo lideri u regionu i jedina smo fabrika u regionu koja u svom asortimanu ima tri vrste kvaliteta krep traka (krep traka za opštu upotrebu na bazi hot melt lepka, krep traka za opštu upotrebu na bazi solvent lepka i auto lakirerska krep traka). Proizvodni kapaciteti mašina su oko 10 miliona kvadratnih metara repro materijala na godišnjem nivou, a proizvodnja se odvija u dve smene. Repro materijale za proizvodnju traka nabavljamo od renomiranih svetskih proizvođača iz Italije, Grčke, Kine i Poljske.

Twitter

Ulaganje u TIM je ulaganje u kvalitet i budućnost! https://t.co/8wJjkUEsMr team beorol distribution tools https://t.co/0qXH8ZHQ50
sreda, 20 septembar 2017 08:51
petak, 15 septembar 2017 11:34

Ukratko o nama

Firma Beorol je osnovana 1998. godine od strane nekoliko mladih vizionara, koji su bili spremni da se bore na tada turbulentnom tržištu, na kom nisu postojala jasna pravila poslovanja. Njihova vizija da stvore kompaniju koja je lider na tržištu Balkana, koja proizvodi ručni molerski alat, davala im je snagu svakog dana da idu ka svom cilju.

KONTAKT

  • Adresa: Patrijarha Dimitrija 121а
         11090 Beograd, Srbija
  •   Telefon:: +381 (0)11 804 22 44
  •  E-maill: beorol@beorol.com

Log in za SPV i PSR