NOVO U PONUDI - Prskalice za voće

ZA 6l i 8l

Baštenske prskalice za voće i povrće izradjene su od plastike visokog kvaliteta otporne na sve herbicide i insekticide. Lagane su i jednostavne za upotrebu. Idealne za prskanje vode, herbicida, pesticida i dr. Mogu se koristiti za čišćenje prskanjem od detedženata ili prezervativa bez solvenata.

Imaju podesivu prskalicu, ON-OFF prekidač sa opcijom zaključavanja, veoma robusnu i jaku konekciju za crevo I osigurač za otpuštanje pritiska.

Imaju zamenjivu nerdjajuću polietilensku pumpu i levak velikog prečnika za lakše sipanje tečnosti.

 

Za ledjnu:

Baštenska ledjna prskalica za voće i povrće izradjena je od plastike visokog kvaliteta otporne na sve herbicide i insekticide. Lagana sje i jednostavna za upotrebu. Idealna je za prskanje vode, herbicida, pesticida i dr. Može se koristiti za čišćenje prskanjem od detedženata ili prezervativa bez solvenata.

Imaju vikokootpornu komoru za pritisak sa velikim kapacitetom.

Otvor za punjenje je veliki sa poklopcem protiv kapanja. Mogu se prilagoditi za upotrebu I levom I desnom rukom jednostavnim prebacivanjem ručke za pumpu.
Pakovanje sadrži prskalicu sa 4 rupe, tuš prskalicu, konusnu prskalicu I dvostruku konusnu prskalicu.


 

Rb Šifra Naziv BB
1 PZV6 Prskalica za voće 6l
2 PZV8 Prskalica za voće 8l
3 PZVL12 Prskalica za voće ledjna 12l

Twitter

Pronađi Beorol umetnika u sebi ;) Wake up Beorol artist in you ;) https://t.co/8wJjkUEsMr spraypaint paint https://t.co/bQXHibYgd1
petak, 21 april 2017 12:08
Nema više izgovora :) vreme za farbanje :) It is Beorol time :) https://t.co/8wJjkUEsMr tools construction https://t.co/q2Y12nd0oi
utorak, 18 april 2017 12:07

Ukratko o nama

Firma Beorol je osnovana 1998. godine od strane nekoliko mladih vizionara, koji su bili spremni da se bore na tada turbulentnom tržištu, na kom nisu postojala jasna pravila poslovanja. Njihova vizija da stvore kompaniju koja je lider na tržištu Balkana, koja proizvodi ručni molerski alat, davala im je snagu svakog dana da idu ka svom cilju.

KONTAKT

  • Adresa: Patrijarha Dimitrija 121а
         11090 Beograd, Srbija
  •   Telefon:: +381 (0)11 804 22 44
  •  E-maill: beorol@beorol.com

Log in za SPV i PSR